Privacy & cookies beleid

privacy

Op deze pagina wordt uitgelegd hoe wij op deze website omgaan met persoonsgegevens en welke cookies er door onszelf en derden worden geplaatst.

Versie 4.02

De manier waarop wij persoonsgegevens verwerken, en de samenstelling of hoeveelheid van gegevens die wij verwerken, kan wijzigen. Daarom behouden wij ons het recht voor ons privacy & cookies beleid aan te passen. In dit privacy & cookies beleid wordt altijd de laatste datum van wijziging aangegeven.

Deze pagina is voor het laatst aangepast op 12 september 2018.

Inhoud:

1: Privacy
2: Wat is een persoonsgegeven?
3: Persoonsgegevens die wij verwerken.
4: Bewaartermijn persoonsgegevens
5: Recht van toestemming
6: Delen met derden
7: Beveiliging en bescherming van gegevens
8: Inzage, correctie of verwijdering van persoonsgegevens
9: Contactgegevens:
10: Cookies
11: Overzicht gebruikte cookies op deze website
12: Google Analytics
13: Google Analytics en de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp)
14: Functionele cookies
15: Advertising cookies
16: In- en uitschakelen van cookies en verwijdering daarvan
17: Verwijderen van tracking cookies geplaatst door derden
18: Overige / onvoorziene cookies
19: Vragen en feedback

1: Privacy

Wij respecteren de privacy van bezoekers van de website en dragen er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Verwerking van persoonsgegevens gebeurt op een wijze, die in overeenstemming is met de eisen die de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

Door gebruik te maken van deze website geeft u aan het privacy & cookies beleid te accepteren.

Deze privacy & cookies beleid verklaring is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op deze site. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze site, kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacy verklaring. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacy verklaring te raadplegen.

2: Wat is een persoonsgegeven?

De Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) geeft aan dat een persoonsgegeven elk gegeven is over een geïdentificeerde of identificeerbare natuurlijke persoon. Dit betekent dat informatie ofwel direct over iemand gaat, ofwel naar deze persoon te herleiden is. Dat het om een natuurlijke persoon moet gaan, houdt in dat gegevens van overleden personen of van organisaties geen persoonsgegevens zijn.

3: Persoonsgegevens die wij verwerken:

Als u onze website bezoekt verwerken wij in het kader van onze dienstverlening, afhankelijk van het precieze gebruik dat u ervan maakt, de volgende gegevens die als persoonsgegevens (kunnen) worden gezien:

Belangrijk: Wij verwerken geen bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens.

Verzamelde persoonsgegevens bij invullen van het contactformulier:

  • Naam
  • E-mail

Doel:

Als u ons feedback geeft via op deze website beschikbare middelen, mogen wij uw persoonsgegevens verzamelen en verwerken. Deze informatie zal niet worden gebruikt voor andere doeleinden dan het behandelen van uw feedback.

Verzamelde persoonsgegevens bij aanmelden nieuwsbrief:

  • E-mail

Doel:

Wanneer U zich inschrijft op onze nieuwsbrief gebruiken wij dit adres alleen voor het versturen van periodieke nieuwsbrieven. Wij versturen maximaal 1 nieuwsbrief per maand. Deze informatie zal niet worden gebruikt voor andere doeleinden dan het versturen van de periodieke nieuwsbrief.

Verzamelde persoonsgegevens bij downloaden informatie:

  • Naam
  • E-mail

Doel:

Wanneer u content download gebruiken wij uw gegevens om de content naar het opgeven e-mailadres te versturen.  Deze informatie zal niet worden gebruikt voor andere doeleinden dan het versturen van de opgevraagde content.

4: Bewaartermijn persoonsgegevens:

Wij bewaren persoonsgegevens zolang (i) u interesse blijft tonen in onze diensten, (ii) wij wettelijk verplicht zijn gegevens te bewaren, of (iii) niet langer dan noodzakelijk is voor het doel van de gegevensverwerking.

5: Recht van toestemming:

De verwerking van persoonsgegevens vindt plaats op basis van de volgende grondslagen

– Toestemming

6: Delen met derden:

Wij delen uw persoonsgegevens niet actief met derden, echter middels social media cookies (zie cookie beleid verderop op deze pagina) kunnen gegevens vastgelegd worden.

Uitzonderingen

– als wij wettelijk verplicht of bevoegd zijn om persoonsgegevens aan derden te verstrekken
– als wij een vermoeden hebben van een schending van de rechten van derden, van strafbare feiten of van misbruik, kunnen wij persoonsgegevens verstrekken aan derden die daarbij een gerechtvaardigd belang hebben of aan instanties die het algemeen belang dienen. Dit kunnen ook handhavende autoriteiten zijn, zoals het Openbaar Ministerie of toezichthouders
– met partijen die ons assisteren in onze dienstverlening en geen verwerker zijn (denk aan gebruikte plugins voor onze WordPress Website)

Wij gebruiken ook diensten van derde partijen die fungeren als ‘verwerkers’.  Deze dienstverleners zullen persoonsgegevens uitsluitend verwerken in overeenstemming met de instructies en onder onze controle. Wij hebben hiervoor bewerkersovereenkomsten afgesloten.

7: Beveiliging en bescherming van gegevens:

Wij zorgen voor passende beveiliging van de persoonsgegevens indien wij die ontvangen van onze bezoekers, in lijn met de daarvoor geldende wettelijke eisen en richtlijnen.

8: Inzage, correctie of verwijdering van persoonsgegevens:

U heeft recht op inzage in uw persoonsgegevens (artikel 35 van de Wbp) en het recht om correctie of verwijdering van uw persoonsgegevens te vragen (artikel 36 van de Wbp). Daarnaast kunt u verzet aantekenen tegen het gebruik van uw gegevens.

Als u wilt weten welke persoonsgegevens van u door ons worden verwerkt, kunt u een schriftelijk inzageverzoek doen. Ons streven is om uw verzoek binnen 4 weken te behandelen.

Wanneer het gaat om inzage in persoonsgegevens gekoppeld aan een cookie, dien je een kopie van het cookie in kwestie mee te sturen. Je kunt deze terug vinden in de instellingen van je browser.

Blijkt dat uw gegevens onjuist, onvolledig of niet relevant zijn? Dan kunt u een aanvullend verzoek doen om uw gegevens te laten wijzigen of aan te vullen. Het is belangrijk dat u zich kunt legitimeren en kunt aantonen dat de gegevens die u wilt inzien, corrigeren of verwijderen daadwerkelijk van u zijn. Het is niet toegestaan om gegevens van andere personen in te zien.

U kunt uw schriftelijke verzoeken sturen aan:

9: Contactgegevens:

competentiesvoorbeelden.nl
Inzageverzoek Wbp
Henri t’ Sasplein 9
4835 RG Breda

10: Cookies:

Wij gebruiken cookies om deze website te verbeteren. Bij het bezoeken van deze website, kunnen we cookies gebruiken om anonieme informatie te verzamelen. Deze cookies bevatten nooit persoonlijke informatie, zoals je naam of e-mailadres.

We willen jouw privacy waarborgen en tegelijkertijd de gebruiksvriendelijkheid deze website verbeteren. Hieronder lees je wat cookies zijn en welke cookies we gebruiken.

Om onze service aan te bieden maken we gebruik van cookies. Een cookie is een klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door de browser op de harde schrijf van je computer wordt opgeslagen.

Wij plaatsen enkele cookies die noodzakelijk zijn voor het functioneren van de site. Denk hierbij aan het mogelijk maken om te reageren of ons een e-mail te versturen via de website.

Het gebruik van cookies is van groot belang voor het goed laten draaien van onze website, maar ook cookies waarvan je niet direct het effect ziet (zoals Google Analytics) zijn zeer belangrijk. Zonder anonieme input van bezoekers hebben wij geen beeld van het gebruik van de website en hoe we hem kunnen verbeteren. e advertising cookie die wordt geplaatst zorgt middels een zogeheten ‘frequency cap’ dat je niet continu wordt benaderd door dezelfde advertentie.

De ‘tracking cookies’, die worden geplaatst voor voor analytische doeleinden of advertenties, zijn zogenaamde ‘third party cookies’. Deze cookies worden niet door ons zelf geplaatst, maar door derde partijen. Om deze reden kunnen wij hier geen verantwoording voor nemen.

Wil je niet dat er cookies worden geplaatst? Dan kun je cookies eenvoudig uitzetten via je browser. Hoe je dit moet doen kun je vinden op de website van de Consumentenbond.

11: Overzicht gebruikte cookies op deze website:

CookieTypeDurationDescription
Google Analytics3rd PartyUndisclosedGoogle (www.google.com) operates the Google Display Network a collection of millions of websites and mobile applications that are powered by display advertising, including many Google services like YouTube. Google also operates the DoubleClick digital advertising platform: the ad technology foundation to create, transact, and manage digital advertising for the worlds buyers, creators, and sellers. The DoubleClick platform includes the DoubleClick Advertising Exchange and Double Click Bid Manager. To learn more about how we collect and use information for online advertising, please visit http://www.google.com/intl/en/privacy.html

Privacy Policy:

http://www.google.com/intl/en/policies/privacy/

Data Collected:

Anonymous (Ad Views, Analytics, Browser Information, Cookie Data , Date/Time, Demographic Data, Hardware/Software Type, Internet Service Provider, Interaction Data , Page Views , Serving Domains) Pseudonymous (IP Address (EU PII), Search History, Location Based Data, Device ID (EU PII)) PII (Name , Address, Phone Number, Email Address, Login, EU- IP Address, EU- Unique Device ID )

Data Sharing:

Aggregate data is shared with 3rd parties., Anonymous data is shared with 3rd parties., PII data is shared with 3rd parties., Sensitive data is shared with 3rd parties.
Google Tag Manager3rd PartyUndisclosedGoogle (www.google.com) operates the Google Display Network a collection of millions of websites and mobile applications that are powered by display advertising, including many Google services like YouTube. Google also operates the DoubleClick digital advertising platform: the ad technology foundation to create, transact, and manage digital advertising for the worlds buyers, creators, and sellers. The DoubleClick platform includes the DoubleClick Advertising Exchange and Double Click Bid Manager. To learn more about how we collect and use information for online advertising, please visit http://www.google.com/intl/en/privacy.html

Data Collected:

Anonymous (Ad Views, Analytics, Browser Information, Cookie Data , Date/Time, Demographic Data, Hardware/Software Type, Internet Service Provider, Interaction Data , Page Views , Serving Domains) Pseudonymous (IP Address (EU PII), Search History, Location Based Data, Device ID (EU PII)) PII (Name , Address, Phone Number, Email Address, Login, EU- IP Address, EU- Unique Device ID )

Data Sharing:

Aggregate data is shared with 3rd parties., Anonymous data is shared with 3rd parties., PII data is shared with 3rd parties., Sensitive data is shared with 3rd parties.
Gravatar3rd PartyUndisclosed"Your Gravatar is an image that follows you from site to site appearing beside your name when you do things like comment or post on a blog."

Privacy Policy:

http://automattic.com/privacy/

Data Collected:

Anonymous (Browser Information, Date/Time, Demographic Data, Serving Domains) Pseudonymous (IP Address (EU PII))

Data Sharing:

Data is not shared with 3rd parties.

12: Google Analytics:

Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op.

De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google stelt zich te houden aan de Privacy Shield principles en is aangesloten bij het Privacy Shield-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.

Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie, alsook het specifieke privacybeleid van Google Analytics.

Voor het correct gebruik van de informatie hebben wij een bewerkersovereenkomst met Google gesloten.

Wil je niet dat je klikgedrag wordt bijgehouden? Dan kan je via de website van Google een browser plugin downloaden die dit voorkomt. Deze instelling geldt dan voor alle websites die je bezoekt, dus niet alleen voor deze website. Je kunt de browserplugin hier downloaden.

13: Google Analytics en de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp)

In het kader van de Wet bescherming persoonsgegevens hebben wij de volgende maatregelen genomen om ons Google Analytics account privacyvriendelijk in te stellen:

  • Voor het correct gebruik van de informatie hebben wij een bewerkersovereenkomst met Google gesloten.
  • Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven doordat het laatste octet van het IP-adres is gemaskeerd.
  • Wij hebben in ons Google Analytics account de functie gegevens delen uitgezet.
  • Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

14: Functionele cookies:

Kernfuncties:

Dit zijn cookies die strict noodzakelijk zijn voor het functioneren van de website. Zonder deze cookies kunnen bepaalde onderdelen niet worden gebruikt. Zo wordt er op deze website gebruik gemaakt van cookies om in te kunnen loggen en te reageren. Ook worden cookies gebruikt om instellingen en voorkeuren te onthouden.

Sociale knoppen

Op de site zijn knoppen opgenomen om pagina’s te kunnen promoten of delen op Facebook, Twitter, Google Plus en LinkedIn. Deze knoppen zijn stukjes code van de sociale media zelf, en maken gebruik van een cookie. Deze cookie onthoudt dat je ingelogd bent zodat je niet elke keer op Twitter of Facebook hoeft in te loggen zodra je iets wilt delen. Om te zien wat zij met persoonsgegevens doen die zij met deze code binnen krijgen, kun je de privacyverklaringen van Facebook, Twitter, Google+ en LinkedIn (welke regelmatig kunnen wijzigen) inzien.

Embedded content

In blogartikelen kan gebruik worden gemaakt van content die op andere sites wordt gehost en op onze website wordt ontsloten. Denk hierbij aan Slideshare presentaties en YouTube video’s. Op vergelijkbare wijze als de sociale knoppen maken deze codes vaak gebruik van cookies. Wat zij met de cookies en persoonsgegevens doen kun je vinden in het privacybeleid van de desbetreffende dienst. Wij hebben hier geen controle op.

15: Advertising cookies

Google Adsense Beleid

  • Externe leveranciers, waaronder Google, maken gebruik van cookies om advertenties weer te geven op basis van de eerdere bezoeken van gebruikers aan deze website.
  • Met advertentiecookies / DART-cookies kunnen Google en zijn partners advertenties weergeven aan uw gebruikers op basis van hun bezoek aan uw sites en/of andere sites op internet.
  • Indien U geen advertenties wilt zien op websites kunt U zich zich afmelden voor het gebruik van advertentiecookies / DART-cookies door Advertentie-instellingen te bezoeken. Afmelden voor het gebruik van cookies voor gepersonaliseerde advertenties door externe leveranciers kan door de website aboutads.info te bezoeken.
  • Op deze site worden advertenties van externe leveranciers en advertentie netwerken advertenties weergeven.
  • Bekijk de lijst met externe leveranciers of advertentie netwerken via deze link. Via de site van de desbetreffende leverancier of adverteerder heeft U, indien aanwezig, de mogelijkheid om deze cookies uit schakelen.
  • Via de site van het Network Advertising Inititiative is het mogelijk om een in keer sommige (maar niet alle) cookies uit te schakelen.

Wat is de DoubleClick DART-cookie?

De DoubleClick DART-cookie wordt door Google gebruikt in de advertenties die worden weergegeven op websites van partners, zoals websites die advertenties weergeven van AdSense of van door Google gecertificeerde advertentie netwerken. Wanneer gebruikers de website van een partner bezoeken en een advertentie bekijken of erop klikken, kan er een cookie worden geplaatst in de browser van die eindgebruiker. De gegevens die met deze cookies worden verzameld, worden gebruikt om advertenties beter op de site(s) van uitgevers en op internet weer te geven en te beheren.

16: In- en uitschakelen van cookies en verwijdering daarvan

Meer informatie omtrent het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.”

17: Verwijderen van tracking cookies geplaatst door derden

Sommige tracking cookies worden geplaatst door derden die onder meer via onze website advertenties aan je vertonen. Deze cookies kan je centraal verwijderen via Your Online Choices http://www.youronlinechoices.com/be-nl/ zodat ze niet bij een website van een derde teruggeplaatst worden.

18: Overige / onvoorziene cookies

Door de manier waarop internet en websites werken, kan het zijn dat wij niet altijd inzicht hebben in de cookies die via onze website door derde partijen worden geplaatst. Dit is met name het geval als onze webpagina’s zogenaamde embedded elementen bevatten; dit zijn teksten, documenten, plaatjes of filmpjes die bij een andere partij opgeslagen zijn, maar die op, in of via onze website getoond worden.

Mocht je op deze website cookies tegenkomen die in deze categorie vallen en die we hierboven niet genoemd hebben, laat het ons dan weten. Je kunt ook rechtstreeks contact opnemen met de betreffende partij om te vragen welke cookies ze plaatsten, wat de reden daarvoor is, wat de levensduur van de cookie is en op welke manier ze jouw privacy waarborgen.

Voor alle cookies die andere partijen plaatsen en de mogelijke data die zij hiermee verzamelen, verwijzen wij naar de verklaringen die deze partijen op hun eigen websites daarover geven. Wij hebben daar geen invloed op.

19: Vragen en feedback

We controleren regelmatig of we aan dit privacybeleid voldoen. Als u vragen heeft over dit privacybeleid, kunt u via het contactformulier uw vraag stellen.

Succes en geniet van ieder moment.